Nyheter

Borrningen är nu klar och det som pågår nu på vår gård är hopkoppling av kollektorer, schakt/återfyllning samt återställning av gårdsområdet. Samtidigt så installeras ny värmecentral i vårt garage inklusive nya rördragningar från gården och de 12 borrhålen.

Vänlig hälsning Styrelsen

Måndagen den 14/6 började vår leverantör borra för hål nummer 7. Det innebär att vi är halvvägs med borrningen. Borrningen går enligt plan och planeras att avslutas tidigt veckan efter midsommar. Parallellt så pågår rördragning i garaget och utrivning av den gamla värmecentralen. Vi får alla ha tålamod och stå ut med bullret från borrningen ett tag till. Men snart är det klart!

Vänlig hälsning Styrelsen

Hej och tack till medlemmen som hörde av sig om att vi missat märka upp maskinerna. Nu är det gjort för att skapa tydlighet vilken maskin som du har bokat. Om du upptäcker något fel på någon maskin så ange Tvättstuga, maskintyp och nummer. Gör din felanmälan via SBC - Felanmälan eller i appen "Boka Tvätten". För att vara trygg med ett Corona-avstånd så rekommenderar vi att du bokar tvättstugan på Bo Bergmansgata 14, den har du för dig själv.

Vänlig hälsning Styrelsen

Nu majoriteten av medlemmar och hyresgäster anmält sig till vårt nyhetsbrev. Anmälan görs via hemsidan. Nyhetsbrevet ger dig löpande information om vår fastighet. På vår hemsida hittar du all fakta om vår fastighet. Om du saknar något så säg till så lägger vi upp det. Vi kommer fortsatt skicka ut information och nyhetsbrev via hemsidan för att ni ska få information om fastigheten så fort som möjligt.

 

Om du har en granne som upplever sig sakna information från styrelsen uppmana dem att gå in på hemsidan eller att de lämnar ett meddelande i vår brevlåda på Starrängsringen 11 eller att du själv hjälper grannen med att skriva ut nyheterna och lägga dem i hens brevlåda. Tack igen för att vi hjälps åt!

 

Vänliga hälsningar Styrelsen